Bericht versturen
Thuis > Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd Bedrijfprofiel

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd

Shenzhen Chuanlan Electronics LtdBedrijfprofiel
Shenzhen Chuanlan Electronics LtdBedrijfprofiel
Shenzhen Chuanlan Electronics LtdBedrijfprofiel
Shenzhen Chuanlan Electronics LtdBedrijfprofiel
Shenzhen Chuanlan Electronics LtdBedrijfprofiel
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten
Hoofdmarkt
Handelstype
Texas Instruments, ALTERA, XILINX, INFINEON, Analog Devices, NXP, ST
Merken
10~100
Nr van Werknemers:
20 millions-100 millions
Jaarlijkse Verkoop:
2019
Oprichtingsjaar:
50% - 60%
De uitvoerpc:
Gediende klanten
Inleiding

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd werd opgericht in 2019, is gelegen in Shenzhen, de hoofdstad van wetenschap en technologie.Chuanlan heeft zich gericht op het leveren van wereldwijde inkoop van elektronische componenten en one-stop component support services voor wereldwijde elektronische productie klanten, en is's werelds toonaangevende distributeur van elektronische componenten.Voornamelijk leverancier van FPGA geïntegreerde schakelingen,CPLD geïntegreerde schakelingen,DSP geïntegreerde schakelingen,MCU geïntegreerde schakelingen,PMIC chips,Memory IC,RF & Wireless ICSensoren, dioden, transistors, condensatoren, resistoren, inductoren, veiligheidsbeschermers, modules, potentiometers, connectoren enz.
We hebben een professioneel inkoopteam en een diepgaande samenwerking met meer dan 1000 leveranciers over de hele wereld.zich in te zetten voor het oplossen van het probleem van het tekort aan elektronische onderdelen met snellere snelheid en lagere kosten.
Chuanlan houdt zich altijd aan het principe dat producten afkomstig zijn van originele fabrikanten en geautoriseerde kanalen, door middel van professioneel kwaliteitsinspectieteam en testlaboratorium,We moeten de kwaliteit van de onderdelen strikt controleren..
We hebben magazijnen in Hong Kong en Shenzhen, en er zijn er meer dan 10.000We hebben 1000 stuks onderdelen in onze eigen voorraad, waardoor we snel kunnen verzenden naar klanten over de hele wereld.
Snelle reactie, efficiënte service en professioneel team, daarom kiezen meer dan 2000 klanten om samen te werken met Chuanlan. 

 

Geschiedenis

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd werd opgericht in Shenzhen, China in 2019.

De dienst

Kostenbesparing

Aangezien de industrie concurrerender is dan ooit, gebruiken veel bedrijven onderdelen, onderdelen of assemblages om waar mogelijk te besparen.Chuanlan is erg blij onze klanten te helpen kosten te besparen onder het uitgangspunt van het waarborgen van nieuwe & originele onderdelen.

Chuanlan zal One-Stop Solution bieden om een breed scala aan aankoopbehoeften van klanten te ondersteunen.Ons wereldwijde inkoopmodel stelt ons in staat om regelmatig gebruik te maken van prijsverschillen tussen markten om onze klanten aanzienlijke kostenreducties te bieden.We krijgen zeer gunstige prijzen van wereldberoemde merkagenten vanwege jarenlange samenwerking.

Bovendien zijn wij, met name via onze entiteit Supply Concepts, zeer goed uitgerust om een primaire of alternatieve bron van capaciteit te bieden voor een groot aantal producten.We ondersteunen tientallen klanten met verschillende producten binnen het aanbod concepten portfolio en zonder uitzondering, tegen verlaagde prijsstructuren van de vorige leverancier. Gezien de combinatie van de "traditionele" producten en "alternatieve bron" producten die Chuanlan kan ondersteunen,Er is geen ander bedrijf in de industrie dat zo'n unieke combinatie kan ondersteunen.Ons product aanbod sluit direct aan bij de meerderheid van de klanten die op zoek zijn naar efficiëntie in de toeleveringsketen en geoptimaliseerde prijzen.

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd

 

Kwaliteitscontrole
Chuanlan gelooft dat regelmatige leveringskanalen de basis zijn, het testproces is een onderdeel van ons kwaliteitsverbintenisplan.Al onze producten moeten onze uitgebreide testprocedure ondergaan voordat ze worden verkocht of verzonden en voorbereid voor de verzending.Om de kwaliteitsstandaard van ISO9001 te gebruiken om onze producten omvattend te analyseren om het risico van elektronische componenten in de toeleveringsketen te verminderen.We hebben een gezaghebbende inspectieorganisatie als technische ondersteuning., om ons te helpen de inspectie van de uitgaande goederen af te ronden.

 

Onze kwaliteitscontroleprocessen omvatten:

Eerste fase voorlopige inspectie
▷ Deelnummer van de fabrikant
▷ Vervaardiger
▷ Hoeveelheid
▷ Datumcode
▷ partijnummer
▷ RoHS en MSL
▷ Fysieke toestand
▷ Verpakking
▷ Barcodecontrole

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd  Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd    

Tweede fase: grondige controle
▷ Controleer de resultaten van de eerste fase
▷ Gebruik een krachtige microscoop om te controleren of de onderdelen geschikt zijn
▷ Beveiligingscontrole
▷ Dimensionele inspectie
▷ Elektrische prestatietest om de waarde van het circuit van de condensator te controleren
▷ Test van chemische reagentia op het chipoppervlak
▷ Acetontest
▷ Neem foto's en registreer ze in de database

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd  Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd


Derde fase Geavanceerde inspectie
We kunnen ook onderdelen naar professionele testorganisaties sturen voor een hoger niveau van testen volgens de behoeften van de klant.
▷ Ontsluitproef
▷ Röntgenonderzoek van de wikkeling
▷ XRF
▷ Soldeerbaarheid
▷ EDX/EDS
▷ Bakken

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd  Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd   

 

ISO-certificaat

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd

 

 

Naverkoopservice

 

1.Alle producten bieden we een jaar garantie;
2We zullen een gratis retourzending of uitwisseling in geval van kwaliteitsproblemen.

De naverkoopservice wordt niet aanvaard als volgt:
1De originele verpakking en het etiket van het product zijn beschadigd of ontbreken.
2. Producten die op de machine zijn gebruikt/getest.
3De klant heeft zelf de reden voor de verkeerde bestelling.

 

 

Betalingswijze

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd    

 

 

Verzendingsmodus

 

 

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd

 

 

 

 

Team

Chuanlan is een professioneel en efficiënt team, elk van onze teams doet zijn eigen taken, samenwerken met elkaar, gemeenschappelijke doelen nastreven, de ontwikkeling van het bedrijf bevorderen, de efficiëntie verbeteren,het concurrentievermogen van de markt te verbeteren, en klanten helpen problemen en behoeften op te lossen, Chuanlan zal je beste partner zijn.

 

Shenzhen Chuanlan Electronics Ltd